Bio veldwerkreis

Doelgroep: klas 1 en 2 

We gaan samen op stap ergens in Nederland en gaan daar de wereld om ons heen actief bekijken door divers veldwerk en meerdere onderzoekjes. Je kan denken aan een paar dagen Terschelling, Texel, of de andere kant op naar Zuid Limburg. Er is meer te ontdekken dan dat we op het eerste gezicht zouden denken. Je verblijft in een jeugdherberg en bent veel actief bezig in de buitenlucht.

Wanneer: schakelweek 4, op woensdag, donderdag en vrijdag.

Kosten: nader te bepalen (max €110,- voor reis, verblijf en eten).

Binnenkort meer informatie over het programma.


Inschrijven voor de activiteit kan van 1 t/m 15 november door het inschrijfformulier in te leveren bij de receptie of de verantwoordelijke docent. Bij teveel inschrijvingen zal er geloot worden. Je kunt je in deze schakelweek maar voor één activiteit (zeilen/survival/bio veldwerkreis) inschrijven. Schrijf je je voor twee activiteiten in, dan loop je het risico om ze allebei te moeten betalen. 

Let op: wanneer je kiest voor deze activiteit, betekent dat, dat je niet mee kunt doen aan andere activiteiten die op deze dagen zullen plaatsvinden. Er komt in deze schakelweek namelijk een keuzeprogramma met daarin o.a. muziek, crea, talen, sport etc. Informatie hierover krijg je rond de herfstvakantie van je mentor. 

 

Inschrijfformulier>