Lezing hoogbegaafdheid

Op maandag 13 maart organiseert de projectgroep hoogbegaafdheidsonderzoek in het vo, een themamiddag met een lezing van Desirée Houkema: deze lezing is met name gericht op het zijns-aspect van (hoog)begaafdheid: inspiratie en identiteitsontwikkeling staan centraal.

Desirée Houkema is directeur van het National Talent Centre of the Netherlands en docent ECHA/RITHA-specialisatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ze heeft een coaching- en trainingsbureau op het gebied van begaafdheidsontwikkeling “Hoogbegaafdheid in Zicht”. Zij deelt in deze lezing haar eigen ervaringen en die van anderen, over hoe zij op een creatieve manier haar eigen leven betekenisvol invulling geeft, inspiratie zoekt en vindt.

Desirée spreekt in eerste plaats voor (hoog)begaafde leerlingen zelf. U bent met uw kind of leerling(en) meer dan welkom om aan te sluiten bij deze lezing. Natuurlijk kunnen zij en u ook vragen stellen.

Na afloop is gelegenheid tot napraten en samen iets te drinken. Er zijn geen kosten verbonden aan deze lezing. De lezing vindt plaats op het Sint-Janslyceum op 13 maart van 13:30-15:00 uur Sweelinckplein 3 te ’s-Hertogenbosch.

Wilt u zich aanmelden, dan kan dat via deze link: hoogbegaafdheidsonderwijs vo.

Wanneer het aantal aanmeldingen het limiet overschrijdt, zal een deel van de deelnemers verzocht worden de lezing online te volgen en tijdig de benodigde informatie hiervoor ontvangen.

Tot dan!