Webinar donderdag 16 maart, 19.30 uur:
Studiefinanciering hoger onderwijs

Start uw kind na de zomer met een studie in het hbo of aan de universiteit? Dan wilt u vast meer weten over studiefinanciering. Hoe en wanneer kan uw kind studiefinanciering aanvragen? Wat kan uw kind precies aanvragen? Hoe staat het met de plannen voor de herinvoering van de basisbeurs in het hoger onderwijs? Wat zijn de voorwaarden? Hoe regelt uw kind een OV-chipkaart? En wat moeten aankomende studenten doen om met het studentenreisproduct te kunnen reizen?

Webinar
Om u en uw kind zo goed mogelijk voor te bereiden, organiseert DUO op 16 maart om 19.30 uur het webinar ‘Studiefinanciering hoger onderwijs’. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen. Een deel van deze vragen zal in de 15 minuten aansluitend aan het webinar worden besproken.

Nu alvast aanmelden
Het webinar is gratis en kunt u bekijken via uw eigen computer, tablet of telefoon. Meld u nu alvast aan via duo.nl/webinar en mis het niet!

Doorstuderen in het mbo
Gaat uw kind straks naar het mbo? DUO organiseert in mei een apart webinar over studiefinanciering in het mbo. Hierover volgt later meer informatie.