Art United Pierson College

Art United

Houd jij van muziek, beeldende kunst, dans, theater of welke kunstvorm dan ook? Binnenkort komt Art United er weer aan! Art United is een gratis talentontwikkelingstraject waarbij jij jouw talent ontwikkelt samen met professionele coaches en andere deelnemers.

Je hebt geen tot weinig ervaring nodig om deel te nemen. Bij Art United krijg je de kans om jouw creativiteit en talent te ontdekken en te laten groeien. Je stelt je eigen doelen op en bepaalt zelf hoe hoog je de lat legt. Coaches kijken dan samen met jou en andere deelnemers hoe je dit doel kan bereiken.

Liever achter de schermen meewerken? Dat kan ook! Dan zorg jij er samen met de rest van de crew voor dat alles op rolletjes loopt in de voorbereidingen en tijdens het festival. Benieuwd of dit iets voor je is? Bekijk onze website via: Art United.

Art United is een gratis coachingstraject van Huis73. Het enige wat we van deelnemers vragen is een gemotiveerde houding!

NB: deze activiteit vindt plaats onder de verantwoordelijkheid en in het gebouw van Huis73, bibliotheek/kunstencentrum in het centrum van Den Bosch. Het ds. Pierson College is enthousiast over Art United en vindt het leerzaam als je deelneemt aan deze activiteit. Daarom mag je je deelname ook in je Plusdocument laten opnemen.