Bio veldwerkreis

De inschrijftermijn is verlopen, dus inschrijven is helaas niet meer mogelijk.


Geschikt voor: Klas 1 en 2

Wanneer: 18-20 april

Kosten: €110,- 


We gaan samen naar het waddengebied en gaan daar de wereld om ons heen actief bekijken door divers veldwerk en meerdere onderzoekjes. We bereiden een reis voor naar de Waddeneilanden, waar we zullen verblijven in een groepsherberg. Samen gaan we kijken naar de biologie om ons heen en als strandjutter lekker uitwaaien aan de zee. Zo kunnen we samen het wad op, de kwelders verkennen en diverse onderzoekjes uitvoeren om de omgeving te ontdekken. Nu nog hopen op lekker weer! Er is meer te ontdekken dan dat we op het eerste gezicht zouden denken. We zullen vanaf school met de trein vertrekken, de kosten voor vervoer en verblijf en eten zijn inbegrepen.  


Meer info of inleveren inschrijfformulier: dhr. W. Vrouwenvelder 


Inschrijven voor de activiteit kan van 1 t/m 15 november door het inschrijfformulier in te leveren bij de receptie of de verantwoordelijke docent. Bij teveel inschrijvingen zal er geloot worden. Je kunt je in deze schakelweek maar voor één activiteit (zeilen/survival/bio veldwerkreis) inschrijven. Schrijf je je voor twee activiteiten in, dan loop je het risico om ze allebei te moeten betalen. 

Let op: wanneer je kiest voor deze activiteit, betekent dat, dat je niet mee kunt doen aan andere activiteiten die op deze dagen zullen plaatsvinden. Er komt in deze schakelweek namelijk een keuzeprogramma met daarin o.a. muziek, crea, talen, sport etc. Informatie hierover krijg je rond de herfstvakantie van je mentor. 

 

Inschrijfformulier>