Doelbewust

Houd jij ook van voetballen, maar niet per se bij een voetbalclub? Ken jij de trucjes van de straat? Houd jij van voetbal maar wil je ook leren hoe je als team sterker wordt en wat erbij komt kijken als je een voorbeeld bent voor anderen, net zoals een profvoetballer? Kun je goed samenwerken of wil je dit juist graag leren? Heb je doorzettingsvermogen en vind je respect belangrijk? Dan is doelbewust echt iets voor jou!!!

Wat is doelbewust?

Doelbewust is een combinatie van lekker samen trainen op hoog niveau en tegelijkertijd werken aan jezelf. Je kunt dan denken aan ontwikkeling van je kennis over wat er speelt op straat, in het nieuws of op social media. Het verbeteren van je voetbalskills.  Hoe ga je om met andere mensen, jezelf inhouden als je boos wordt, hoe ga je ermee om als iemand je pest of iets waar je zelf graag aandacht voor wil vragen. Maar ook gaan we op zoek naar jouw talenten en kwaliteiten. Kun jij bijvoorbeeld heel goed een journalist te woord staan, zoals een profvoetballer, of kun je leiding geven aan een groep als aanvoerder? Ben je een balkunstenaar, of kun je de gezelligheid in een team versterken?

Als team moet je natuurlijk ook werken aan teambuilding: daarom gaan we leuke uitstapjes maken. Dit kun je als team verdienen door goed gedrag te laten zien en een voorbeeld te zijn voor je team, ook op andere momenten zoals bijvoorbeeld op school of in de stad.

Voor wie: jongens uit leerjaar 2 en/of 3

Aantal lessen: 6 + uitstapje in de kerstvakantie

Dag: dinsdag (onder voorbehoud)

Tijd: 16.00 tot 17.30 uur

Locatie: gymzaal Pierson College

Informatie & aanmelden: doelbewust wordt verzorgd en valt onder de verantwoordelijkheid van een jongerenwerker en een sportwerker van PowerUp073. Voor meer info over PowerUp073 check www.powerup073.nl .

Je kunt meer informatie over Doelbewust op het Pierson College ontvangen via :  

Jurgen Cools: j.cools@powerup073.nl, 06-46768128

Wijze van inschrijven: stuur een berichtje met je naam, leeftijd naar Jurgen Cools.

LET OP: er is plek voor maximaal 12 doelbewusters!

NB: deze activiteit vindt plaats onder de verantwoordelijkheid van Powerup073, maar wel in het gebouw van onze school. Het ds. Pierson College is enthousiast over deze cursus en vindt het leerzaam als je deelneemt aan deze plusactiviteit. Daarom mag je deze cursus ook in je Plusdocument laten opnemen.