12 oktober: extra informatiemiddag en -avond groep 8

Zit jij in groep 8 en kies je komend jaar je middelbare school?

Kom dan op woensdagmiddag of - avond 12 oktober een kijkje nemen op de Pierson! Samen met jouw ouder/verzorger* kun je alvast kennis maken met onze superleuke leerlingen en enthousiaste docenten. Je krijgt een rondleiding door de school en onze leerlingen en mentoren vertellen je hoe het onderwijs en de begeleiding op de Pierson eruit zien. Ook volg je twee échte middelbare school lessen, zodat je je kunt voorstellen hoe je volgend jaar gaat leren. We zouden het heel leuk vinden wanneer je bij ons op bezoek komt. Proef de sfeer van de Pierson! 

Meld je snel aan!

Er zijn twee rondes op woensdag 12 oktober:

  • Middag: 15.30 uur - 17.30 uur (inloop vanaf 15.15 uur)
  • Avond: 18.30 uur - 20.30 uur (inloop vanaf 18.15 uur)

Aanmelden voor één van twee rondes kan hier:

Informatiemiddag van 15.30 uur - 17.30 uur            

Informatieavond van 18.30 uur - 20.30 uur            

Graag tot dan! 

Dit jaar een extra kennismakingsmoment

We hopen dat leerlingen in groep 8 die nog niet eerder de mogelijkheid hebben gehad om onze school van binnen te zien en die nieuwsgierig zijn naar de Pierson, onze extra informatiemomenten bezoeken en de fijne sfeer op onze school te proeven. Wees welkom!

* in verband met verwachte drukte en de wens zoveel mogelijk leerlingen kennis te laten maken met onze school, is er ruimte voor 1 ouder/verzorger per bezoekende leerling. Broertjes en zusjes die ook graag een kijkje willen komen nemen, zijn welkom op onze Open Dag op 28 januari 2023.  

Kijk hieronder ook naar het filmpje van Frederike en Dejany (toen brugklassers) die onze school laten zien.


Open Dag 2022

Wij kijken terug op een heel succesvolle online Open Dag op zaterdag 29 januari 2022.

We hebben veel bezoekers in onze virtuele tour mogen ontvangen, er zijn leuke videogesprekken gevoerd met onze docenten én de livestreams waren een grote hit! 

Je kan onze school nog steeds bekijken via de virtuele tour door op de oranje button hieronder te klikken! De livestreams van onze open dag kan je hier terugkijken!

 
                 Virtuele tour                 
           
 

Bekijk hieronder onze promofilm en animatie met brugklasinformatie:

Als je alvast wat meer wil weten over onze school dan kan je hier meer lezen over onze brugklas: brugklasinformatieboekje.

Binnenkort verschijnt het brugklasinformatieboekje voor het schooljaar 2023-2024.

Plattegronden

Bekijk hier de plattegronden van ons schoolgebouw, zodat je precies weet waar de kluisjes zitten of waar welk vak wordt gegeven!