Pierson Artistiek - 1 april 2020

Treed in de voetsporen van vele ex-Piersonners, die ooit zijn begonnen op ons podium en het inmiddels hebben gemaakt in de muziek-, theater- of showbizz. Kun je zingen, speel je een instrument, heb je een bandje, kun je dansen? Geef je op en pak het podium van Pierson Artistiek. 

Tijdens Pierson Artistiek mag iedere leerling of medewerker van het ds. Pierson College het podium pakken en zijn kunsten vertonen. Zang, bandjes en andere live-muziek, dans, cabaret.. Wat loopt er veel talent rond op onze school!

De aula wordt omgetoverd tot een theater, met professioneel licht en geluid, zodat je act er extra mooi uitziet en super goed klinkt. Doek open, spotlights aan, een daverend applaus en daar sta jij dan! Alle ogen zijn op jou gericht, je vrienden en familie zitten trots in de zaal en jij speelt de sterren van de hemel.
Al veel leerlingen van onze school gingen je voor, en verdienen tegenwoordig hun geld met theater, film, muziek of musical.
Waar wacht je dus nog op? Schrijf je in zodra dit kan! Pierson Artistiek is een mooie opstap naar misschien wel een echte carrière op het podium, of gewoon een heel leuke ervaring!
 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven als muzikant, zanger(es), duo, band, dansgroep, muzikant, podiumartiest... iedereen is welkom! Er zijn een paar voorwaarden: je act mag maximaal 5 minuten duren, het moet live gebracht worden (dus geen playback, tenzij er gedanst wordt) en je bent aanwezig op de voorspeelmiddag die eind maart gehouden zal worden. Houd de beamer en de website in de gaten voor meer informatie of kom naar één van de muziekdocenten.

Mevr. Vreeswijk: w.vreeswijk@pierson.nl