Incomplete levering boekenpakketten
Incomplete levering boekenpakketten

Helaas blijken geleverde boekenpakketten vanuit Iddink incompleet te zijn geleverd. Met name de uitgeverij Noordhoff heeft leveringsproblemen.

Iddink meldt het onderstaande:

Veel boekenpakketten incompleet, alternatieven aangeboden

Ook de uitgeverijen kampen met problemen op de arbeidsmarkt en in de logistieke keten. Vooral Noordhoff heeft te maken met grote vertragingen en dat werkt stevig door in de hele logistiek. Veel boekenpakketten zijn niet compleet en we worden dan ook overspoeld met telefoontjes en andere meldingen.


Om de continuïteit van het onderwijs te borgen zijn er meerdere initiatieven ondernomen:

  • Alle aangeschafte digitale licenties zijn beschikbaar, ook als de bijbehorende boeken nog niet beschikbaar zijn. We hebben dit dus losgekoppeld van elkaar, waar de uitgeverij dit toestaat.
  • Noordhoff verwacht veel titels zelfs pas tegen de herfstvakantie te kunnen leveren. Wij hebben de leerlingen een link gestuurd naar een overzicht met aanklikbare startversies van de vertraagde boeken. Startversies zijn online bladerbare PDF’s met de eerste hoofdstukken van het boek. Deze online startversies worden uitgebreid indien nodig. Natuurlijk kunnen de leerlingen ook snel een printje maken voor offline gebruik.
  • Wij zijn ons bewust van de problematiek en richten ons op de oplossing, extra bellen of mailen heeft geen zin.
  • In uw Iddink schoolportaal op www.iddink.nl kunt u altijd de laatste stand van zaken zien, per boektitel en per leerling (menuoptie Leerlingenbestellingen, vinkje Naleveringen).

Via deze link ziet u een overzicht van alle beschikbare digitale startversies.
Terug naar nieuwsoverzicht