Onze conciŽrges in het zonnetje gezet!


Deze week is het de week tegen het pesten. Vanuit de gemeente Den Bosch hebben alle scholen een bloemetje ontvangen om te overhandigen aan medewerker(s) die dagelijks te maken hebben met pestgedrag op en rond het schoolgebouw. Zo ook de Pierson.

Onze conciŽrges in het zonnetje gezet!

Op onze school werkt een team van conciërges dat er met heel veel plezier en inzet voor zorgt dat onze school er netjes uitziet en dat onze leerlingen respectvol met elkaar omgaan. Daarom gaat de mooie bos bloemen naar deze kanjers!
 

Zoals rector Alma van Bommel terecht zegt: “Het liefst zou ik 170 bloemetjes uitdelen, omdat al onze medewerkers, van docent tot servicedeskmedewerker, er dagelijks voor zorgen dat er aandacht is voor veiligheid op school en respect voor elkaar. Maar ik heb maar één bloemetje te vergeven. Deze gaat welverdiend naar onze conciërges die onderdeel uitmaken van het team Facilitaire Dienst. Onze mensen zijn uitgegroeid van technisch conciërge tot pedagogisch conciërge en daarmee vormen zij een onmisbaar onderdeel van onze school.“
Terug naar nieuwsoverzicht