Rabo ClubSupport


Stem op de Pierson en steun ons Wout Hordijk-fonds!

Rabo ClubSupport

Ook dit jaar doet de Pierson weer mee aan de Rabo ClubSupportactie! (voorheen Rabobank ClubkasCampagne). We doen mee om geld te werven voor het Wout Hordijk-fonds. In het kort: als rekeninghouder van de Rabobank ’s-Hertogenbosch e.o. van 12 jaar en ouder kun je vanaf 27 september tot en met 14 oktober stemmen op een vereniging of stichting die vervolgens op basis van het aantal uitgebrachte stemmen een geldbedrag ontvangt van de Rabobank.

Hoe werkt het?
Als klant van de Rabobank 's-Hertogenbosch en omstreken ontvang je voorafgaand aan de stemperiode een unieke code, waarmee je kunt stemmen. In de stemperiode kan je  via www.rabobank.nl/denbosch inloggen en jouw stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die jij een warm hart toedraagt. Iedere klant ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Kies voor "ds. Pierson College". Te vinden via de zoekfunctie ("Pierson") of bij de "d" van "ds. Pierson College". 

Wat kun je doen om te steunen?
Stem op het Wout Hordijkfonds van de Pierson! Daarnaast kun je in je eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij klant zijn van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en omstreken en vragen of zij op het ds. Pierson College (= het Wout Hordijk-fonds) willen stemmen. Naast stemmen via Rabo ClubSupport is het ook mogelijk een bijdrage te leveren aan het fonds in de vorm van een donatie. 

Wat is het Wout Hordijk-fonds?
Sinds december 2016 heeft de Pierson een intern fonds voor minder draagkrachtige ouders van leerlingen, het zogenaamde Wout Hordijk-fonds. Het gebeurt soms dat ouders van leerlingen niet in staat zijn om de kosten van (aanvullend) leermateriaal, onderwijsactiviteiten of vervoer te betalen. Bestaande fondsen of subsidies kunnen niet altijd hulp bieden. In dat geval kunnen ouders van onze Pierson-leerlingen een bijdrage uit dit fonds krijgen. 

Hoe meer stemmen we krijgen, hoe hoger het geldbedrag voor ons Wout Hordijk-fonds! 

Elke stem is dus geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Vanaf 27 september kun je stemmen. Kijk snel op Rabobank ClubSupport voor Den Bosch e.o.

Als je (na het stemmen op ons doel) nog stemmen over hebt, denk dan aan het volgende doel, dat wij ook een warm hart toedragen: Stichting Leergeld 's-Hertogenbosch met als besteding "Fietsen 1ste-klassers voortgezet onderwijs".
 


Terug naar nieuwsoverzicht