Parijs en Disneyland - 10-11 februari 2018

Twee dagen naar het mooie Frankrijk, om daar te genieten van de prachtige stad Parijs en van Disneyland. Op zaterdagochtend vroeg rijden we naar Parijs, waar we vroeg in de middag aankomen. Met een gids gaan we langs de mooiste gebouwen in de stad. We krijgen de tijd om deze goed te bekijken en leren veel over wat we zien. De Eiffeltoren, de Notre dame, de Seine en Montmartre.. Parijs is een stad om nooit te vergeten. 

We overnachten in een hotel vlakbij Parijs en gaan de volgende ochtend vroeg naar Disneyland. Het wordt ook wel het magisch koninkrijk genoemd, een plek waar dromen uitkomen. Dit is jouw kans om net als Indiana Jones de Tempel van Gevaar te betreden, of om als Jack Sparrow het piratenleven mee te maken. Misschien heb jij meer zin om de ruimte ingeschoten te worden bij Space Mountain? Of juist te verdwalen in het labyrint van Alice in Wonderland.. In Disneyland kan het allemaal! Na een heerlijke dag Disney rijdt de bus ons weer naar huis en zondagavond heel laat komen we weer thuis.


Doelgroep: leerjaar 1

Kosten: €150,- inclusief vervoer, stadstour, 1 dagentree Disneyland, 1x avondeten en 1x ontbijt.

Inschrijven: van 7 t/m 17 november met het inschrijfformulier. Die lever je na ondertekening van je ouders  in bij dhr. Zouggari of de receptie

Voor vragen kun je mailen naar:  a.zouggari@pierson.nl


Inschrijfformulier>


Schrijf op je inschrijfformulier één naam van een leerling met wie je graag de slaapkamer zou willen delen. Let op: er is geen garantie dat dit ook lukt!

Bij teveel inschrijvingen zal er geloot worden.