Talentlessen

"Omdat iedereen een talent heeft"


Op het ds. Pierson College is er ook ruimte voor individuele talenten. Om het beste in iedere leerling naar boven te halen kunnen  leerlingen talentlessen volgen. De leerlingen van leerjaar 2 vanaf  periode 4 en  periode 5. 

Extra aandacht wordt gegeven aan excellente leerlingen en leerlingen die nog op zoek zijn naar hun excellentie.  Op deze manier kan elke leerling zijn eigen Portfolio opbouwen. Vanaf 2017 is dat extra belangrijk voor toelating op de vervolgopleiding. We hopen op de enthousiaste begeleiding van ouders bij het maken van keuzes voor de talentlessen.


Het onderwijs richt zich niet alleen op kennisoverdracht, maar ook op maatschappelijke en persoonlijke vorming van leerlingen. Binnen het ds. Pierson College is  er ruimte  gecreëerd voor verschillen tussen leerlingen en individuele talenten. Vanaf periode 4 krijgen de leerlingen de mogelijkheid om iets met hun talent te doen. Dit doen wij door middel van het aanbieden van talentlessen. (Bekijk de presentatie!)


Zo wordt het beste in iedere leerling naar boven gehaald. Er wordt bovendien extra aandacht gegeven aan excellente leerlingen en de leerlingen die nog op zoek zijn naar hun excellentie.  Daarnaast kan elke leerling op deze manier  zijn eigen Portofolio opbouwen, een belangrijke item vanaf 2017  voor de toelating op de vervolgopleiding. We hopen op uw enthousiaste begeleiding bij het maken van hun keuzes. Je kunt je via Magister inschrijven.