Theater talentklas

 

Vind je acteren leuk en ben je gek op alles met theater te maken heeft?

Leer beter toneelspelen en zie hoe ontzettend leuk het is om dit samen te doen. Zowel improviseren als spelen van script komen aan bod en voor je het weet sta je op het podium te stralen tijdens de eindpresentatie. 

 

Vind je acteren leuk en zou je de fijne kneepjes van het vak willen leren? Geef je op voor onze theaterlessen!

 
Voor wie is de theater talentklas bedoeld?

Voor wie graag zijn/haar talent voor theater verder wil ontwikkelen. Dat kan zijn omdat je denkt dat je misschien na de middelbare school acteur of actrice wilt worden, maar dat hoeft niet. Het kan ook zijn dat je andere redenen hebt om je verder te willen ontwikkelen op het gebied van spel/theater/toneel.

 

Hoe ziet dat eruit?

De talentklas bestaat uit maximaal 15 leerlingen. Dat betekent dat je veel meer aandacht krijgt dan in een gewone les. Je start op niveau 1 en kan, als je verder wilt gaan, per half jaar doorgroeien naar een hoger niveau.

 

Wat doet je in de theater talentklas?

Per half jaar komen er verschillende theater-onderwerpen aan bod. Je hebt zelf ook inbreng t.a.v. de onderwerpen die aan bod zullen komen en er wordt dus op maat gewerkt. Je ontwikkelt je zowel in improviseren als in werken met script/tekst.

Elk half jaar krijg je een certificaat, waarop aangegeven wordt dat je de talentklas theater heeft gevolgd  en op welk niveau. Wie wil, kan ook meedoen aan een presentatie.

 

Praktisch informatie:

Aantal lessen: 12 per half jaar

Dag: vrijdag, 8e uur (voor leerlingen die een 8e uur hebben op vrijdag zal gekeken worden of ze toch mee kunnen doen)

Tijd: 15.15 – 16.30 (75 minuten les)

Kosten: er is een eigen bijdrage van 30 euro per leerling per half jaar

Informatie of aanmelden: bij mevr. Blitz  met het inschrijfformulier