Zeilen

De inschrijftermijn is verlopen, dus inschrijven is helaas niet meer mogelijk.


Doelgroep: Klas 1 en 2 

Naast zeilles krijg je ook theorieles, leer je knopen, leer je over veiligheid aan boord en nog veel meer. Met een vlot van meerdere boten vaar je in de middag tochten door de Biesbosch, kortom veel gezelligheid op het water en aan boord. In de avond is er theorieles en een avondspel, en om de zeilweek gezellig af te sluiten is er op donderdagavond de beroemde 'Bonte avond'.


Voorbeeld dagindeling:

08.00 uur opstaan

08.30 uur ontbijt 

09.30 uur uitvaren lesochtend

13.00 uur lunchpauze

14.30 uur uitvaren middagtocht

18.30 binnenvaren en aftuigen

19.00 avondmaaltijd

19.45 theorieles afsluitend met avondspel 


Woensdagochtend word je vroeg afgezet door je ouder(s)/verzorger(s) in Drimmelen (tegenover de Biesbosch), en op vrijdagmiddag word je daar weer opgehaald. We slapen op een boot in slaapzalen. Voor eten wordt gezorgd! 

Om alvast een indruk te krijgen zie ook de site: http://www.zeilschool-biesbos.nl

De kosten voor deze zeildagen zijn €235,-. Dat is inclusief eten, drinken, drie dagen les en overnachtingen, maar exclusief vervoer naar Drimmelen. 

Meer informatie en inschrijving bij mr. van Drie, deze docent zit meestal in B5.


Inschrijven voor de activiteit kan van 1 t/m 15 november door het inschrijfformulier in te leveren bij de receptie of de verantwoordelijke docent. Bij teveel inschrijvingen zal er geloot worden. Je kunt je in deze schakelweek maar voor één activiteit (zeilen/survival/bio veldwerkreis) inschrijven. Schrijf je je voor twee activiteiten in, dan loop je het risico om ze allebei te moeten betalen. 

Let op: wanneer je kiest voor deze activiteit, betekent dat, dat je niet mee kunt doen aan andere activiteiten die op deze dagen zullen plaatsvinden. Er komt in deze schakelweek namelijk een keuzeprogramma met daarin o.a. muziek, crea, talen, sport etc. Informatie hierover krijg je rond de herfstvakantie van je mentor. 


Inschrijfformulier>