Kaartverkoop musical van start!

De uitvoering van de musical West Side Story komt in zicht! Iedereen kijkt enthousiast en met gezonde spanning uit naar de uitvoeringsdagen. Tot die tijd zijn we nog druk aan het repeteren om de laatste puntjes op de i te zetten bij spel, dans, muziek en zang. Ook wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het decor, de kostuums en de techniek.


Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat vanaf dinsdag 16 mei van start. Kaartjes kunnen enkel op school gekocht worden via een leerling of medewerker in de eerste onder- en bovenbouwpauzes op dinsdag en donderdag en op dinsdag tijdens de steunles. In de laatste week zal er (indien er nog kaartjes zijn) iedere dag verkocht worden. De kaartjes kunnen per pintransactie of met contant geld betaald worden. Een kaartje kost €12,50 en dat is inclusief een pauzedrankje. Leerlingen van onze school betalen het gereduceerde tarief van €3,50 op vertoon van hun leerlingenpasje.


Uitvoering

De uitvoeringen vinden plaats op dinsdag 6 en woensdag 7 juni in de Verkadefabriek. Overdag spelen onze musicalsterren de voorstelling om 13.00 uur voor de eerste en tweede klassen. ’s Avonds is de uitvoering voor ouders, verzorgers, familie, vrienden en leerlingen van onze school. Op dinsdag 6 juni is de première. De zaal gaat tijdens de avondvoorstellingen open om 19.15 uur en de voorstelling zal om 19.30 uur beginnen. Er zit een pauze in de show. Op woensdag 7 juni is de slotvoorstelling om 19:30 uur.

Lees hier de enthousiaste bijdrage van onze Pierson Reporter die één van de docenten in de musicalorganisatie heeft geïnterviewd.


We kijken enorm uit naar de uitvoeringen!