Rabo ClubSupport: Stem op de Pierson voor het Wout Hordijk-solidariteitsfonds!

Van maandag 4 tot en met dinsdag 26 september kan je het Wout Hordijk-solidariteitsfonds steunen tijdens Rabo Clubsupport! Onze school doet mee aan deze actie om fondsen te werven. In het kort: als rekeninghouder van de Rabobank ’s-Hertogenbosch e.o. kan je in de komende weken stemmen op een vereniging of stichting die vervolgens op basis van het aantal stemmen een geldbedrag ontvangt van de Rabobank.

Wat is het Wout Hordijk-solidariteitsfonds?

Sinds december 2016 heeft de Pierson een intern fonds voor minder draagkrachtige ouders van leerlingen, het zogenaamde Wout Hordijk-solidariteitsfonds (genoemd naar oud-rector Wout Hordijk). Het gebeurt soms dat ouders van leerlingen niet in staat zijn om de kosten van (aanvullend) leermateriaal, onderwijsactiviteiten of vervoer te betalen. Bestaande fondsen of subsidies kunnen niet altijd hulp bieden. In dat geval kunnen ouders van onze leerlingen een bijdrage uit dit fonds krijgen. 

Hoe werkt Rabo Clubsupport?

Alle Rabobank-klanten van 12 jaar en ouder mogen stemmen op de vereniging(en) of stichting(en) van hun voorkeur. Elke stem verhoogt de bijdrage voor de betreffende vereniging. Vanaf maandag 4 september kan je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! Kies voor:

Te vinden via de zoekfunctie (‘Pierson’) of bij de “d” van ”ds. Pierson College’.  

Wat kun je doen om ons te steunen?

Ben je klant van de Rabobank, stem dan op het Wout Hordijk-solidariteitsfonds van de Pierson! Daarnaast kun je in je eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij klant zijn van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en omstreken en vragen of zij op het ds. Pierson stichting voor Voortgezet Onderwijs willen stemmen. Naast stemmen via Rabo Clubsupport is het ook mogelijk een bijdrage te leveren aan het Wout Hordijk-solidariteitsfonds in de vorm van een donatie.

Hoe meer stemmen we krijgen, hoe hoger het geldbedrag voor ons Wout Hordijk-solidariteitsfonds!