Huiswerk onder toezicht (HOT)

Is het lastig voor uw kind om na thuiskomst aan de slag te gaan met huiswerk?School ver weg en teveel afleiding?  Dan is Huiswerk Onder Toezicht (HOT) misschien iets voor uw kind.

Op maandag, woensdag en donderdag is er de mogelijkheid om, tijdens het 7e uur (van 14:20-15:20) of het 8e uur (van 15:10-16:10), zelfstandig huiswerk onder toezicht te maken voor leerlingen uit leerjaar 1, 2 en 3. Locatie: lokaal B1.

Voordeel is dat uw kind in alle rust aan de slag kan gaan, waardoor het huiswerk grotendeels af zal zijn bij thuiskomst. Daarbij: goed voorbereid in de les geeft rust en zelfvertrouwen. Belangrijk is wel dat er minimaal twee keer per week wordt deelgenomen én dat het ook een bewuste keuze van uw kind zelf is!

 Voor deelname op drie dagen zijn de wekelijkse kosten: €5 en voor twee dagen €4.      Dit zal twee keer per jaar aan u gefactureerd worden.

Via dit formulier kunt u uw kind inschrijven en het formulier ondertekend aan mevrouw E.Rijkenberg (e.rijkenberg@pierson.nl) sturen of afgeven. Na inschrijving ontvangt u meer informatie over de afspraken en data.

 Overigens, mocht uw kind inhoudelijke hulp nodig hebben dan zijn er op school mogelijkheden om bijles te volgen. Meer informatie over Bijles Op Pierson (BOP) >