Vragen over je Chromebook?

Wanneer je vragen hebt over je Chromebook of je hebt problemen met je Chromebook kun je twee dagen per week terecht bij de Chromebook Doctor van de Rent Company. Je kunt daar terecht voor al je Chromebook-problemen. Ze worden direct opgelost of je krijgt een vervangend exemplaar mee terwijl jouw Chromebook voor reparatie naar de Rent Company gaat. Deze service is alleen voor Chromebooks met het Easy4u pakket van de Rent Company.

Elke dinsdag en vrijdag  van 10 tot 13 uur is de Chromebook Doctor te vinden in het kantoortje naast C11. Leerlingen kunnen ernaartoe voor problemen met hun chromebook (schade, niet goed functioneren etc.).

Op momenten dat de Chromebook Doctor niet aanwezig is kunnen leerlingen in de ochtenden terecht bij de werkplaats ICT (bij het OLC leerjaar 1) van 8.30 tot 13.00 uur - op woensdagochtend tot 10 uur bij de Afdeling ICT (B-verdieping) - hiervoor is geen afspraak nodig. Leerlingen en personeel kunnen een afspraak maken voor de momenten tussen 10 en 14 uur via deze link: piersonict.youcanbook.me.