Maak-klas

Voor alle leerlingen. Het hele schooljaar.

Creatievelingen, nieuwsgierigen, makers en dromers!

Loop je al een tijdje met het idee om dat ene ontwerp te maken? Heb je een oplossing nodig voor het probleem waar je al die tijd tegenaan loopt? Vraag je je al een tijd af hoe dat nu juist zit? Of wil je iets moois of bijzonder maken? Ben je geïnteresseerd in druktechnieken of eerder in programmeren, wil je een raket bouwen of een windmolen, wil je iets laten zweven, je eigen muziekinstrument maken, of iets maken waar nog niemand aan gedacht heeft?

Dat kan in de maak-klas! De maak-klas is een plek waar je ruimte krijgt om projecten te maken, problemen op te lossen of vragen te onderzoeken. Plezier staat voorop, maar je zal er ook van alles kunnen leren.

Je krijgt de kans om met allerlei technieken aan de slag te gaan: van het klassieke timmerwerk en solderen tot moderne technieken als de 3D-printer en programmeren. Samen gaan we onderzoeken wat nodig is voor de realisatie van jouw idee. En wil je graag iets maken, maar je weet niet goed wat? Geen probleem, wij hebben ook ideeën waarmee je aan de slag kunt gaan, voor beginners en gevorderden. De maakklas is er voor iedereen!

Wanneer: bijna iedere dinsdag vanaf 15:00 uur

Waar: in het lokaal van Bèta-tec, A8.

Wil je graag bij de coolste club van school horen? Kom dan op dinsdag om 15:00 naar lokaal A8.
De eerste Maak-klas is op dinsdag 19 september.