Maandag 8 februari alle lessen online, PTA-toetsen schuiven door!


Door de hevige sneeuwval verwachten we morgen zeker in de ochtend een verkeerschaos. Om die reden heeft de directie zondag besloten dat maandag 8 februari alle lessen online worden gegeven, dus ook voor de examenleerlingen en de kwetsbare leerlingen. 

Maandag 8 februari alle lessen online, PTA-toetsen schuiven door!

Deze keuze is vandaag  afgestemd met alle andere VO-scholen in Den Bosch. Gelet op corona en achterstanden kiezen we er voor om geen extra lesuitval te creëren, dus geen lesvrije dag vanwege de sneeuw! Maar gelukkig hebben de leerlingen zondag 7 februari al volop van de sneeuw kunnen genieten!

Op de Pierson staan voor maandag 8 februari ook PTA-toetsen ingeroosterd. Deze schuiven we door naar de maandag na de voorjaarsvakantie, dus 22 februari volgens hetzelfde rooster.

Hiermee voorkomen we dat er vanwege het winterse weer leerlingen maandag afwezig zijn en dan later de PTA toetsen weer moeten inhalen.

Op maandag 8 februari zal het schoolgebouw gesloten zijn.  We gaan ervan uit dat we dinsdag 9 februari weer het normale rooster volgen, dus de eindexamenleerlingen op school en de overige leerjaren online.

Directie ds. Pierson College   Terug naar nieuwsoverzicht