Opleidingenmarkt op Sint Janslyceum


Op donderdagavond 18 januari is de jaarlijkse Opleidingenmarkt voor T3-leerlingen en hun ouders op het Sint Janslyceum in ’s-Hertogenbosch. 

Opleidingenmarkt op Sint Janslyceum

Tijdens deze avond zijn er vier rondes met voorlichtingen voor diverse vervolgopleidingen. Let op: Het is mogelijk dat de voorlichting voor een bepaalde studie niet elke ronde wordt gegeven. Alleen leerlingen die begeleid worden door een volwassene worden toegelaten!

 

Programma

19.00 - 19.30 uur: eerste ronde

19.40 - 20.10 uur: tweede ronde

20.20 - 20.50 uur: derde ronde

21.00 - 21.30 uur: vierde ronde


Meenemen

Let op: neem je boekje mee want dit is ook je entreebewijs.


Vervoer en parkeren

Bezoekers wordt verzocht om met de fiets te komen of gebruik te maken van het Transferium Pettelaarpark, gezien het beperkte aantal parkeerplaatsen op en rondom het Sint-Janslyceum. Op het Transferium kunnen bezoekers parkeren en zij worden vervolgens met een bus (4-6 keer per uur) naar het Sint-Janslyceum vervoerd. Op de terugweg kunt u ook weer voor het Sint-Janslyceum instappen en bij het transferium uitstappen. Combinatie van buskaartje met parkeerkosten bedraagt 4 euro. De bussen rijden de gehele avond 4 à 6 keer per uur heen en terug. Mocht iemand dus maar 1 ronde bij willen wonen is dat qua vervoer ook geen enkel probleem. 


Sint Janslyceum

Sweelinkplein 3

5216 EG ’s-Hertogenbosch

073-6154780


Meer informatie is verkrijgen via het decanaat van onze school: mevrouw N. van Lith


Boekje opleidingenmarkt>Terug naar nieuwsoverzicht