Rabo ClubSupport: stem nu!


Vanaf nu kun jij als lid van de Rabobank ‘s-Hertogenbosch e.o. jouw stem uitbrengen op het ds. Pierson College (=Wout Hordijkfonds). Jouw stem is geld waard!

Rabo ClubSupport: stem nu!

Hoe werkt het?

Klanten/rekeninghouders van de Rabobank 's-Hertogenbosch en omstreken (van 12 jaar en ouder) ontvangen voorafgaand aan de stemperiode een unieke code, waarmee ze kunnen stemmen. 


Vanaf maandag 5 oktober tot en met zondag 25 oktober kun je via www.rabobank.nl/denbosch inloggen en je stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die jij een warm hart toedraagt. Iedere klant ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Kies voor "ds. Pierson stichting voor Voortgezet Onderwijs". Te vinden via de zoekfunctie ("Pierson") of bij de "d" van "ds. Pierson College". 


Wat is het Wout Hordijk-fonds?

Sinds december 2016 heeft de Pierson een intern fonds voor minder draagkrachtige ouders van leerlingen, het zogenaamde Wout Hordijkfonds. Het gebeurt soms dat ouders van leerlingen niet in staat zijn om de kosten van (aanvullend) leermateriaal, onderwijsactiviteiten of vervoer te betalen. Bestaande fondsen of subsidies kunnen niet altijd hulp bieden. In dat geval kunnen ouders van onze Pierson-leerlingen een bijdrage uit dit fonds krijgen.


Hoe meer stemmen we krijgen, hoe hoger het geldbedrag voor ons Wout Hordijk-fonds. En als je nog stemmen over hebt: denk aan de Stichting leergeld. Ook dát is een stem voor onderwijs.Terug naar nieuwsoverzicht