Orion Music Awards

 

Emma en Lara in 2022

30 maart 2023 in het Parktheater in Eindhoven

Optreden in het Parktheater in Eindhoven. Op een van de grotere podia van Nederland, waar normaal professionele artiesten optreden. Een ademloos luisterend, maar ook uitzinnig klappend publiek. Welke muzikant of zanger(es) wil dat nou niet? En het kan! Ieder jaar mogen één of meerdere leerlingen namens onze school hun kunsten gaan vertonen tijdens de Orion Music Awards!

Ben je geïnteresseerd om op te treden tijdens de Orion Music Awards? Meld je aan bij mevr. Vreeswijk. Bij veel aanmeldingen zullen audities worden georganiseerd. Ben je alleen en zou je wel met anderen willen samenspelen? Geef je ook op, want misschien kunnen we een nieuwe groep vormen!

Meer info over de Orion Awards vind je op de website: www.orionmusicawards.nl. In 2017 wonnen we de derde prijs! Bekijk het prachtige optreden van Jonas en Julia. Het wordt weer eens tijd voor een nieuwe prijs: ga jij die prachtige award voor de Pierson winnen?

Een gezellig avondje uit! 

In de weken voor de show zijn er kaartjes te verkrijgen, zodat je onze school kunt komen aanmoedigen. Bij voldoende aanmeldingen gaan we met de bus naar het Parktheater in Eindhoven. 

Vragen? Interesse? Mail mevr. Vreeswijk.