Ieder jaar doet onze school mee aan de Orion Music Awards, een prachtige muziekavond in het Parktheater in Eindhoven. Voor een groot en enthousiast publiek speelt daar van iedere Orion-school een kandidaat, die kans maakt op diverse prijzen. Het niveau is hoog en het is altijd een leuke avond uit, vol van mooie muziek.

Dit jaar zullen namens onze school Ellen, Huub, Santia en Tjeerd meedoen. Zij spelen een eigen bewerking van het nummer ‘Sir Duke’ van Stevie Wonder op piano, saxofoon, drums en zang. Drie muzikanten die elkaar gevonden hebben via de musicalband en een zangeres die hoge ogen gooide op festival Pierpop afgelopen jaar. Nu spelen ze dus voor het eerst in deze samenstelling.

We willen iedereen van harte uitnodigen om op donderdagavond 30 maart mee te gaan naar Eindhoven. De show begint om 19:30 en zal ca. twee uur duren. Wil je een gratis kaartje, meld je dan hier aan. Bij voldoende animo wordt er een bus geregeld van en naar school (vertrek ca. 18:30), dus meld je zo snel mogelijk aan, zodat we deze nog op tijd kunnen regelen. Hopelijk tot dan!