Musical

Van september 2022 t/m juni 2023

Dit schooljaar gaan we weer een geweldige musical instuderen. We gaan de prachtige musical the West Side Story op de planken brengen en JIJ kunt meedoen!

Optreden op een echt podium.. Samen wekelijks repeteren met een leuke groep mensen.. Veel gezelligheid en veel leren op het gebied van podiumkunsten.. Klinkt dat je als muziek in de oren? Geef je op!

Je kunt je vanaf september aanmelden om mee te doen in de:

  • Cast:
    • Acteren
    • Dans
    • Zang
  • Band (drums, basgitaar, toetsen, gitaar, blaasinstrument enz.)

Auditie-lessen voor rolverdeling CAST op 3, 12 en 17 oktober 

Iedereen die wil acteren, dansen en/of zingen mag meedoen! We willen in de eerste auditie-lessen bekijken welke rol het beste bij je past. We starten op maandag 3 oktober met kennismaken, uitleg geven en het samen bekijken van de film. Op woensdag 12 oktober gaan we verder met allerlei acteer- en dansoefeningen zodat we je goed leren kennen. Op maandag 17 oktober is er naast acteren en dans ook aandacht voor zang. Daarna maken we de rolverdeling en hoor je wat jij mag gaan doen in de musical!

Meedoen als castlid (acteren/zingen/dansen)? Stuur een mailtje naar musical@pierson.nl


Auditie-lessen voor taakverdeling BAND op 3, 10 en 17 oktober

De band start tegelijk met de cast op 3 oktober met het kijken van de film. Je krijgt uitleg over de auditie-repetities daarna. Die zijn op maandag 10 en 17 oktober en zullen ervoor zorgen dat we de taken binnen de band goed kunnen verdelen.

Meedoen als bandlid? Stuur een mailtje naar musical@pierson.nl 

We houden audities-lessen om de rollen en taken zo goed mogelijk te kunnen verdelen. Maar iedereen mag meedoen.. of je nu een hoofdrol zou willen of liever meer op de achtergrond meedoet. Als je op een andere manier (grime, techniek, decor etc.) bij de musical betrokken wilt zijn, kun je dit binnenkort laten weten. Houd de beamers in de gaten!


Repetitie

We zullen na de herfstvakantie wekelijks repeteren op de volgende dagen:

  • Cast: iedere woensdagmiddag uit school en vaak op maandagmiddag zangrepetitie
  • Band: maandagmiddag uit school

In principe zijn de repetities altijd tussen 16.00 en 17.30, maar mocht iedereen eerder uit zijn, dan starten we eerder. Heb je een rol, dan verwachten we je dus iedere week op woensdagmiddag. Als je ook zingt (solo of samen), dan moet je daarnaast ook regelmatig op maandag de zangrepetities bijwonen. De band repeteert iedere week op maandagmiddag.

Nieuwsgierig? Stel je vragen aan dhr. Rijken, mevr. Verhagen, dhr. Mooren, mevr. Blitz, mevr. Stupers of mevr. Vreeswijk.  Of stuur een mailtje naar musical@pierson.nl.

Aarzel niet en geef je op voor deze fantastische manier om mensen te leren kennen, jezelf te ontwikkelen en een onvergetelijke ervaring op het podium op te doen!