Lezing Stine Jensen


Op dinsdag 12 april geeft Stine Jensen een lezing, 'Geslaagde opvoeding', bij ons op school in de maand van Denken en Geloven, ter ere van het 100-jarig jubileum.  

Lezing Stine Jensen

Datum: dinsdag 12 april 19.30 uur – 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Plaats: aula  ds. Pierson College


Hoe moet ik mijn kinderen opvoeden? Welke weg moet ik kiezen? Wat kan ik het beste doen? In deze lezing verkent Stine Jensen op filosofische en speelse wijze de doelstellingen van een geslaagde opvoeding. Wat zijn de dilemma’s in iedere opvoeding, kunnen filosofen hulp bieden en waar gaat het om bij het opvoeden: is een gelukkig kind de gewenste uitkomst? En wat vinden kinderen zelf eigenlijk van de opvoedstijl van hun ouders? Kun je de rollen omdraaien, en je ouders of je opa of oma nog opvoeden?


Stine Jensen is filosoof en schrijfster, bekend van haar TV-programma’s en optredens. Ze schreef o.a. de kinderboeken Alles wat was, Alles wat ik voel, Het grote emotieboek. Voor Lieve Stine, weet jij het? ontving ze de Zilveren Griffel. Samen met Frank Meester schreef ze het boek De opvoeders. Wat filosofie de schipperende ouder kan leren en toerde ze met de voorstelling Het opvoedcircus door het land.


Aanmelden kan via dit Google Formulier


Foto via stinejensen.nl/over-stineTerug naar nieuwsoverzicht