Bijles van een student via Top Tutors


Op zoek naar betaalbare bijles van een student die zelf ook op het ds. Pierson College heeft gezeten? Ga dan naar www.toptutors.nl en kies voor ‘ik wil bijles’ (Den Bosch / ds. Pierson College). Hier vindt u ook het online inschrijfformulier. 

Bijles van een student via Top Tutors

Sinds augustus 2017 is het ds. Pierson College een samenwerking aangegaan met Stichting TopTutors. Het doel van deze stichting is om kwalitatieve begeleiding, in de vorm van bijles, voor alle leerlingen beschikbaar te maken. Wat zo speciaal is aan TopTutors, is dat de bijles wordt gegeven door oud-leerlingen van de school. Het grote voordeel hiervan is dat deze studenten bekend zijn met de school, de docenten en de gebruikte boeken. Ook geven de studenten allemaal bijles in hun eigen interessegebied, wat ervoor zorgt dat zij zeer gemotiveerd zijn.

De samenwerking met TopTutors is een uitbreiding van het bestaande bijlessysteem van het ds. Pierson College. Op school worden namelijk al bijlessen gegeven door leerlingen uit de hoogste jaren aan leerlingen uit de onderbouw, Bijles op de Pierson (BOP) heet dit netwerk. Toptutors biedt bijlessen aan voor leerlingen van alle niveaus en alle leerjaren, waardoor er nog meer leerlingen bereikt kunnen worden. Het huidige systeem van de school, BOP, blijft bestaan, maar daarnaast is het mogelijk om via TopTutors bijles te nemen.

Top Tutors heeft op school een zogenaamde Managing Tutor, bij wie u terecht kunt met algemene vragen over de bijlessen. Op deze manier zorgt TopTutors voor een persoonlijke aanpak van problemen. Voor het ds. Pierson College is Sabine Will de Managing Tutor. Zij is zelf ook oud-leerling van de school en volgt momenteel de opleiding Religiewetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Voor meer informatie, neem contact op met Sabine Will.

Direct inschrijven >

Meer informatie over zowel over BOP als over Top Tutors binnen de Pierson >
Terug naar nieuwsoverzicht