Driehoek ouderavond Pierson: Stress bij jongeren


Donderdag 17 mei 2018 om 19.30 uur. Een avond om de driehoek ouders, leerling en school te versterken! Voor en door leerlingen. Voor en door ouders. Voor en door Pierson docenten.

Driehoek ouderavond Pierson: Stress bij jongeren

Graag aanmelden voor deze avond via  info@pierson.nl.


De driehoek school, ouders en leerling is de basis van waaruit het ds. Pierson College werkt. Door een goede onderlinge samenwerking, versterken we elkaar en leren we van elkaar.

De ouderraad van het ds. Pierson College nodigt ouders, leerlingen en docenten uit voor de ouderavond die zij in samenwerking met de school organiseert op donderdag 17 mei 2018.

Het thema van deze avond is gekozen vanwege toegenomen signalen vanuit de samenleving dat jongeren in deze tijd veel stress ervaren. Ook op het ds. Pierson College is dit gegeven niet onbekend. Wij willen deze avond graag gebruiken om onder begeleiding van een deskundige met elkaar in gesprek te gaan.

Marien Lokerse heeft met zijn jarenlange ervaring als begeleider van jongeren in verschillende situaties en op verschillende scholen voor ons een inspirerend programma samengesteld.

De avond ziet er als volgt uit:

19.15 -19.30 uur:        Inloop met koffie en thee

19.30 -21.30 uur:        inleiding door Marien Lokerse + gesprek in

                                               groepsvorm aan de hand van stellingen

21:30 uur:                        Afsluiting
Terug naar nieuwsoverzicht