Drukbezochte en succesvolle Open dag


Ondanks de kou en harde wind, komen veel groep 7 en 8 leerlingen met hun ouders en broertjes of zusjes naar onze Open dag op zaterdag 26 januari. Al om 9.45 uur staan de eerste bezoekers te wachten voor de hoofd- en achteringang van de Pierson. Rond de 5000 mensen verwelkomen we vandaag!

Drukbezochte en succesvolle Open dag

Er zijn veel enthousiaste reacties die variëren van: “Ik weet al dat ik naar deze school wil vanwege de kunstvakken!” tot “Vorig jaar wist ik zeker dat ik de juiste keuze had gemaakt, maar nu ik hier ben, vind ik het hier veel leuker!” We hopen beide leerlingen natuurlijk komend schooljaar op school te zien.

Rij achteringang Open dag

In de aula is het een drukte van jewelste. Veel ouders en kinderen zijn neergestreken om een lekker broodje te eten en even bij te komen van alle indrukken. Onze school-DJ zorgt ervoor dat er leuke muziek wordt gedraaid en de smoothie blenderbike draait volop. Er staat een rij kinderen die graag een ritje willen maken, met als resultaat een heerlijke en gezonde smoothie!

Kim fietst voor een smoothie Kim (groep 7) fietst voor een smoothie


De dag verloopt goed. Heel trots zijn we op onze leerlingen die vol enthousiasme vertellen over hoe het reilt en zeilt op de Pierson. “Hoe werken de kluisjes?”, is een veel gehoorde vraag. Leerling Daniq showt met verve hoe het kluisje opengaat, hoe diep het is en hoeveel erin past. Je ziet de groep 8 leerlingen met veel interesse kijken: zo’n kluisje is toch wel interessant en kenmerkt voor hen de ‘grote school’.Terug naar nieuwsoverzicht