NYC: een reis om nooit te vergeten!


In de herfstvakantie hebben 48 leerlingen onder begeleiding van vier docenten een onvergetelijke reis naar New York gemaakt.

NYC: een reis om nooit te vergeten!

Op het programma stonden o.a. wandelingen door diverse wijken van de stad (inclusief de nodige hoorcolleges ter plaatse), bezoek aan Ellis Island en Liberty Island, Brooklyn Bridge, 9/11 Memorial museum, een boottocht over de Hudson, het Empire State building, een gospeldienst in Harlem, een musical, bezoek aan het Apollo Theatre, het Museum of Modern Art, het MET (Metropolitan Museum of Art), een wedstrijd van the Knicks, het Natural History- en het Intrepid museum, the High Line, Columbia University, Central Park en onnoemelijk veel meer bezienswaardigheden, indrukken en ervaringen.


Het programma was boordevol, maar deze ervaring hadden we niet willen missen. We kunnen er nog lang van nagenieten en aan terugdenken. Daarnaast zijn we enorm dankbaar voor het voorspoedige verloop van de reis en de prachtige interactie met de leerlingen, die er ook volop van genoten hebben!Terug naar nieuwsoverzicht