Programma Pierson Actief 2019-2020


Leren doe je op het ds. Pierson College in de lessen... maar zeker ook daarbuiten! Daarom biedt Pierson Actief ieder schooljaar een prachtig aanbod van actieve, creatieve, sportieve, muzikale, leerzame en altijd gezellige activiteiten die buiten de les plaatsvinden.

Programma Pierson Actief 2019-2020

Denk maar eens aan diverse sportactiviteiten, zoals een basketbal- voetbal- of hockeytoernooi. Maar ook reizen naar Londen, de Ardennen of Texel staan op het programma. Soms wordt sport met reizen gecombineerd, zoals bij zeilen en het ski- en snowboardkamp. Daarnaast zijn er diverse muzikale activiteiten, waaronder de Piersonband en Pierson Artistiek en worden er cursussen gegeven waarin je bijvoorbeeld leert reanimeren of oppassen op kleine kinderen! 
 
Kortom, genoeg keuze om je ook buiten schooltijd nog verder te ontwikkelen! En daarom mag je je deelname als je van school gaat op je Plusdocument laten zetten. Dit krijg je bij je diploma en vertelt meer over jouzelf en de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt. Op je vervolgopleiding helpt het je om jezelf te presenteren en te laten zien waar je interesses liggen en waar je goed in bent. 
 
Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op https://www.pierson.nl/leerlingen/pierson-actief en geef je op voor iets dat bij je past! Let op: voor diverse activiteiten wordt een bijdrage gevraagd, andere activiteiten zijn gratis. In de beschrijving van de activiteit lees je er alles over.


Terug naar nieuwsoverzicht