Rabobank Clubkascampagne: stem op het Wout Hordijkfonds!


Sinds december 2016 heeft de Pierson een intern fonds voor minder draagkrachtige ouders van leerlingen, het zogenaamde Wout Hordijk-fonds. Met dit fonds nemen wij deel aan de Rabobank Clubkascampagne. Klanten van de Rabobank kunnen stemmen op de vereniging of stichting van hun voorkeur en deze ontvangt vervolgens een geldbedrag van de Rabobank om hun fonds aan te vullen.Rabobank Clubkascampagne: stem op het Wout Hordijkfonds!

Sinds december 2016 heeft de Pierson een intern fonds voor minder draagkrachtige ouders van leerlingen, het zogenaamde Wout Hordijk-fonds. Met dit fonds nemen wij deel aan de Rabobank Clubkascampagne. Klanten van de Rabobank kunnen stemmen op de vereniging of stichting van hun voorkeur en deze ontvangt vervolgens een geldbedrag van de Rabobank om hun fonds aan te vullen.


Wat is het Wout Hordijk-fonds?
Het gebeurt soms dat ouders van leerlingen helaas niet in staat zijn om de kosten van (aanvullend) leermateriaal, onderwijsactiviteiten of vervoer te betalen. Bestaande fondsen of subsidies kunnen niet altijd hulp bieden. In dat geval kunnen ouders van onze Pierson-leerlingen een bijdrage uit dit fonds krijgen.


Hoe kun je stemmen?
Klanten/rekeninghouders van de Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken van 12 jaar en ouder ontvangen voorafgaand aan de stemperiode een unieke code, waarmee ze kunnen stemmen. Van vrijdag 31 augustus tot en met maandag 24 september kunnen zij via www.rabobank.nl/denbosch inloggen en hun stem uitbrengen op de “verenigingen en/of stichtingen” die zij een warm hart toe dragen. Iedere klant ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde “vereniging” mogen worden uitgebracht. Natuurlijk hopen we dat u uw twee stemmen aan het ds. Pierson College wilt geven. Om er voor te zorgen dat er voldoende geldmiddelen in het fonds blijven, zodat wij ouders en leerlingen ook in de toekomst kunnen blijven helpen, zijn alle stemmen en donaties welkom!


Hoe meer stemmen we krijgen, hoe hoger het geldbedrag voor ons Wout Hordijk-fonds!

Terug naar nieuwsoverzicht