Onze leerlingen draaien mee op het Rauwkost festival


Omdat de festivalorganisatie dit jaar nog meer de jongeren wilde betrekken bij de organisatie en invulling van het festival, is er contact gezocht met onze leerlingen. 

Onze leerlingen draaien mee op het Rauwkost festival

Afgelopen weekend vond voor de derde maal het Rauwkost festival plaats in Den Bosch. Het gebied in en rond W2, Verkadefabriek, Van Aken, Brouwerscafé, Jong Actief en World Skate hall was omgetoverd tot een kunstzinnig festivalterrein (voor meer info: https://www.rauwkost.online/2020/). 
 
Na een bezoek van de festivalorganisatie aan Pierson Actief 2019 zijn onze jongeren enthousiast gemaakt om mee te doen in de voorbereiding en organisatie. Het resultaat: een prachtig, professioneel festival, voor en door jongeren! 
 
Beide dagen liep ik trots rond en hoorde ik overal 'mevrouw Vreeswijk!' roepen. Zo waren er Sem en Ana Luca, die ingezet werden als stagemanagers. Sem draaide zelfs als dj in de silent disco en het bandje van Ana Luca mocht nog even jammen. En wie kent nog Willem , die samen met Ester zorgde voor de band catering (en wat stond hij te stralen!). Verder waren er nog Steven, Tara, Lisa en Elmar, die hun steentje bijdroegen. Wat hebben onze leerlingen hier veel van geleerd en genoten van het meedraaien in de 'echte wereld'!
 
Hier lees je hoe Sem het ervaren heeft: 
 
"Wij hebben bij het Rauwkostfestival een hele hoop geleerd, gedaan, geholpen, meegewerkt en superveel plezier gehad! Van stagemanager zijn tot Artist handeler tot runner en stagehands, hebben we met alles meegewerkt in organisatie. Wij zijn de allereerste jongerenambassadeurs van alle rauwkost-edities en daar zijn we supertrots op! Het Rauwkost heeft voor mij persoonlijk superveel connecties opgeleverd en heeft mijn kennis en kunde uitgebreid op het gebied van organiseren en sociale vaardigheden! Volgend jaar wordt een nog groter feest dan dit beloofd, dus ik hoop op jullie bezoek op het Rauwkost festival 2021."

- Mevr. Vreeswijk
  Coördinator Pierson Actief


Terug naar nieuwsoverzicht