Art United

Art United

Van oktober 2022 t/m mei 2023 

Houd jij van dans, muziek, beeldende kunst, theater, fotografie of welke kunstvorm dan ook..? In het nieuwe schooljaar komt Art United er weer aan! Art United is een festival waarbij jij jouw talent ontwikkelt en (als je wilt) optreedt op het Art United festival in mei 2023. 

Het maakt niet uit of je iets al vaker hebt gedaan of het juist voor het eerst wilt proberen. Bij Art United krijg je de kans om jouw creativiteit en talent te ontdekken en te laten groeien. Je wordt gecoacht zodat je uiteindelijk goed voorbereid bent om op te treden tijdens het Art United festival of jouw werk te exposeren. Liever achter de schermen meewerken? Dat kan ook! Dan zorg jij er samen met de rest van de crew voor dat alles op rolletjes loopt in de voorbereidingen en tijdens het festival.

Roadmap naar Art United

In september krijg je meer informatie over het traject. Wij komen naar school, en je vindt de praktische info en data op de website. In oktober/november kun je een losse workshop volgen om in de stemming te komen of om te onderzoeken welke kunstvorm jou aanspreekt.

In februari begint het Art United traject. Je werkt in drie maanden met een coach toe naar het festival. 

We houden je op de hoogte en zien je graag bij Art United

Zowel de workshops als de coaching van Art United zijn volledig gratis! 

Kijk naar de aftermovie van een aantal jaar geleden: Filmpje YouTube

NB: deze activiteit vindt plaats onder de verantwoordelijkheid van Huis73, de bibliotheek van Den Bosch. Het ds. Pierson College is enthousiast over Art United en vindt het leerzaam als je deelneemt aan deze plusactiviteit. Daarom mag je je deelname ook in je Plusdocument laten opnemen.