Art United

Houd jij van dans, muziek, beeldende kunst, theater, fotografie of welke kunstvorm dan ook.. geef je op voor Art United! Het maakt niet uit of je iets al vaker hebt gedaan of het juist voor het eerst wilt proberen.
Bij Art United krijg je de kans om jouw creativiteit en talent te ontdekken en te laten groeien. Je wordt gecoacht zodat je uiteindelijk goed voorbereid bent om op te treden tijdens het Art United festival of jouw werk te exposeren. Liever achter de schermen meewerken? Zorg er samen met de rest van de crew voor dat alles op rolletjes loopt in de voorbereidingen en tijdens het festival.

Data
Art United Kick Off: maandag 30 september 2019 (na schooltijd, let op tijd kan nog iets verschuiven)
Inloop en coaching: wekelijks op maandag eind van de middag/begin van de avond bij Babel, Hinthamerstraat nr 74. Precieze rooster volgt na inschrijving
Generale Repetitie: zondag 19 januari 2020
Art United Festival: zondag 9 februari 2020
Deelname aan Art United is gratis!
 
Kijk naar de aftermovie van vorig jaar: Filmpje YouTube
Meer weten en inschrijven? Check dit formulier

NB: deze activiteit vindt plaats onder de verantwoordelijkheid van Studi073, in het gebouw van Babel (voorheen Muzerije). Het ds. Pierson College is enthousiast over Art United en vindt het leerzaam als je deelneemt aan deze plusactiviteit. Daarom mag je je deelname ook in je Plusdocument laten opnemen.