Zangles bij Huis73

Voor alle leerlingen. Inschrijving gesloten. 

Zing je graag thuis mee met bekende popliedjes en droom je er stiekem van om ooit eens op het podium te staan, dan is deze GroepsZang beslist iets voor jou. Want niets is leuker dan lekker samen zingen. Je hoeft trouwens echt geen talent te zijn, iedereen kan meedoen.

We gaan samen een aantal pop- en musicalsongs instuderen, sommige zelfs met meerdere stemmen zodat je echt goed naar elkaar moet luisteren. Tijdens de repetities heeft de coach ook veel aandacht voor zangtechniek, ademhaling, tekstbeleving en presentatie. Van jullie wordt verwacht dat je de teksten ook thuis gaat oefenen en daarvoor vragen we natuurlijk wel wat discipline. Maar het belangrijkste is dat je er veel plezier aan beleeft. Aan het einde van de serie gaan we de ingestudeerde stukken met professionele apparatuur opnemen zodat je er ook nog een leuke herinnering aan overhoudt. Dus kom op en schrijf je in!

Waar
D
eze cursus wordt gegeven door een professioneel zangdocent van Huis73 en vindt plaats in het gebouw van Huis73, Hinthamerstraat 72-74. 

Wanneer
10 dinsdagen van 15.15 uur tot 16.15 uur. 

De dinsdagen zijn:

  • November: 7, 14, 21 en 28
  • December: 12 en 19
  • Januari: 9, 16, 23 en 30

Kosten
Deelname is gratis, maar als je je opgeeft verwachten we wel dat je probeert om alle lessen te volgen.

Meer informatie of vragen? Stel ze aan mevr. Vreeswijk.

Inschrijven kan helaas niet meer.