Cursus Ouderpower


Was uw dochter van 15 vanochtend ook weer zo onhandelbaar? Of lukt het uw zoon van 13 maar niet om aansluiting te krijgen met zijn klasgenootjes in zijn nieuwe brugklas?

Cursus Ouderpower

In Den Bosch start op donderdagavond 14 september 2017 de eerste bijeenkomst van de cursus Ouderpower. Ouderpower is een zelfhulpcursus vóór en dóór ouders van pubers met gedrags- en leerproblemen, zoals ADHD of autisme. Deze cursus wordt georganiseerd door Balans, de landelijke vereniging voor ouders van kinderen met een leer- en/of gedragsstoornis.


De bijeenkomsten van Ouderpower worden geleid door getrainde en ervaringsdeskundige vrijwilligers. Het zijn dus cursusleiders die weten waarover u praat, want zij zijn zelf ook ouder van een kind waarmee het niet altijd even makkelijk gaat. Ook de mede cursisten zijn allemaal ouders in hetzelfde schuitje, die worstelen met de vraag hoe je weerbarstige puber toch school kan afmaken. Of hoe het thuis ook een beetje gezellig blijft met een puberend kind.


De cursus is door ouders vorig jaar in diverse regio’s gevolgd en het enthousiasme was groot. In de evaluatie stonden opmerkingen als: “Ik kijk nu anders naar mijn kind, maak me minder druk als iets niet helemaal loopt, ben weer blij met mijn kinderen, let nu beter op de communicatie”.


Op de website van BalansAcademy vindt u meer informatie over de cursus en kunt u zich ook aanmelden:

https://balansacademy.nl/cursus/cursus-ouderpower-1


Er zijn nog enkele plaatsen vrij! Meld u snel aan, want vol is vol (max 12 deelnemers). Leden van Balans, NVA en Impuls krijgen een aanzienlijke korting op de cursusprijs (€95,- voor leden €195, voor niet-leden).


Voor meer informatie en vragen: ouderpower@balansdigitaal.nl


Klik hier om de flyer te bekijken.Terug naar nieuwsoverzicht